ABUS CR | Papír, kancelářský papír, kancelářské potřeby


Telefon: +420 317 840 111
Email:objednavka@papirnet.cz
ABUS CR s.r.o.
Průmyslová 1888
Vlašim 258 01

e-Pocasi.cz
 


Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Společnost ABUS CR, s.r.o., jako provozovatel serverů

www.papirnet.cz a www.abus-papir.cz

se zavazuje k níže uvedenému.

Při zpracovávání zákaznických údajů se ABUS CR, s.r.o. řídí zákony České republiky, zejména z.č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Respektujeme Vaše soukromí. Abychom vám mohli nabídnout hodnotné služby, potřebujeme znát některá vaše osobní data. Tato data chráníme před zneužitím.

 

Údaje, které zadáváte při registraci

Jako zákazník musíte při vaší registraci uvést následující údaje. Jste-li fyzická osoba, jsou to tyto:

    • Jméno a příjmení
    • Datum narození
    • Úplnou poštovní adresu
    • Telefonické, případně faxové spojení 

Tyto informace jsou nezbytné pro vaši identifikaci jako kupujícího. Používáme je k realizaci a zaúčtování vaší platby za nakoupené zboží, za účelem správné dodávky zboží a ke komunikaci s Vámi.

Požadujete-li doručování objednávek na jinou adresu, než je výše uvedená, můžete uvést ještě skladovou adresu dodání. Nakupujete-li jako právnická osoba, měl(a) byste uvést také následující údaje o firmě:

    • Jméno firmy
    • Úplnou poštovní adresu
    • Telefonické, případně faxové spojení
    • IČO
    • DIČ
    • Bankovní spojení

Tyto údaje nám umožní provést nezbytné účetní operace, vyhotovit daňový doklad obvykle vyžadovaný oběma stranami, popřípadě identifikovat vaši platbu učiněnou bankovním převodem.

Údaje o vaší činnosti

Údaje o vašich nákupech (jsou nutné pro zajištění dodávek zboží, vyřizování reklamací a podobně) jsou ukládány v bezpečné databázi a nejsou poskytovány třetím stranám.

Jaké je naše stanovisko k poskytování vašich osobních údajů jiným společnostem?

Vaše osobní data jsou důvěrná a nejsou poskytována žádným subjektům.

Shrnutí

Společnost ABUS CR, s.r.o. si váží vaší důvěry a chrání vaše soukromá data před zneužitím. Tyto informace shromažďujeme proto, abychom zkvalitnili naše služby. Neposkytujeme je třetím stranám.

Váš souhlas

V souvislosti s uzavřením kupní smlouvy mezi mnou a ABUS CR, s.r.o. souhlasím s tím, aby ABUS CR, s.r.o. shromažďoval, zpracovával a uchovával mé osobní údaje, včetně mého data narození, a to i do budoucna, získané v souvislosti s uzavřením kupní smlouvy. Dále prohlašuji, že jsem byl v souladu s ust. § 11 z.č. 101/200 Sb. řádně informován(a) o zpracovávání osobních údajů a sdělení osobních údajů výše uvedené společnosti je z mé strany zcela dobrovolné. Výslovně prohlašuji, že souhlasím s tím, aby mi ABUS CR, s.r.o. zasílal e-mailem, telefonicky i poštou obchodní sdělení s novinkami, nabídkami, akcemi, či inzercí. Svůj souhlas s uchováváním a zpracováváním osobních údajů nebo se zasíláním obchodních sdělení může zákazník kdykoliv odvolat.